Despre noi

Dentcof s-a infiintat ca o afacere de familie, fiind unul din primele cabinete stomatologice private din Romania de dupa revolutia din 1989. Dentcof s-a maturizat dupa o viziune clara si congruenta, care se regaseste si in compania de azi. Echipa este una mica si este unita de aceleasi valori, pe care compania le promoveaza. In prezent este o clinica cu renume global in medicina dentara, recunoscuta pentru inovatia constanta, standardul de calitate si programele de educatie oferite.

Ce facem?

Suntem o clinica specializata in tratamente estetice complexe pe dinti naturali si implanturi dentare. O clinica cu solutii complete, in care ai toate optiunile de tratament in acelasi loc, si in aceeasi viziune.

Cum o facem?

Credem ca orice pacient ar trebui tratat complet, pana la estetica subiectiva pe care acesta si-o doreste si pana cand atingem un echilibru biologic, structural si functional. Astfel se obtine sanatate, estetica, si longevitate. Inainte de a trata orice pacient, creem o clona digitala a cazului, pe care o tratam intai digital, apoi transpunem tratamentul in realitate, ghidat de planificarea digitala. Simulam orice tratament inainte de a-l incepe. Tot timpul alegem ca varianta de tratament, echilibrul optim intre a fi minim-invaziv si a avea un rezultat longeviv.

De ce facem ceea ce facem?

Credem ca zambetul este cheia expresivitatii umane. Credem ca orice zambet incepe ca o emotie interiora, ca o stare de bine, care e ulterior exprimata pe fata unui om sub forma unui zambet. Credem ca atat expresivitatea, cat si zambetul trebuie sa fie libere. Cand un om are o problema cu zambetul, acesta incepe a controla zambetul si expresia in mod constient sau inconstient. Apar complexele, apare auto-controlul, apare interiorizarea. Acestea ne iau din libertatea si din confortul de a trai liber. Cand acest echilibru este restabilit, nu doar avem un zambet frumos, dar mai presus de atat, ne redobandim libertatea, curajul de a fi noi insine, si confortul de a ne simti bine in pielea noastra. Si pentru noi asta inseamna frumusetea.

Clinica

Clinica Dentcof dispune de facilitatile necesare pentru a trata orice fel de cazuri la orice nivel de complexitate. Facilitatile includ 5 sali de tratament, laborator dentar propriu, centru imagistica 3D, studio foto-video, bloc operator pentru micro-chirurgie, sala de recuperare si un centru de cursuri.

Mediu si Workflow Digital

Dentcof este unul din promotorii stomatologiei digitale la nivel global. In cadrul clinicii, se gasesc mereu noi tehnologii menite pentru tratamente mai precise si mai predictibile. 

Dentcof Research

Dentcof Research este o divizie de educatie a Dentcof. Misiunea Dentcof Research este descoperirea de tinere talente si noi concepte, transformarea acestora in protocoale clinice fezabile si expunerea acestora prin intermediul cursurilor. In fiecare an la cursurile Dentcof Research participa medici, tehnicieni si manageri din peste 45 de tari, de pe 5 continente. Toate cursurile au o latura clinica practica si aplicabila.
 

Dentcof InHouse

Dentcof InHouse reprezinta o suita de experiente si cursuri exclusive Dentcof, care nu se reproduc niciunde altundeva in lume. Acest concept  permite altor medici, tehnicieni sau manageri de a fi activ prezenti in workflow-ul Dentcof si de a experimenta noi concepte in premiera. Perspectiva unica a acestor cursuri permite vizionarea multiplelor laturi ale tratamentelor, si integrarea lor in cadrul echipei.

         #dentcof #dentcofresearch #dentcofinhouse 

                   Despre noi. Clinica. Viziune si Valori. Dentcof Research. Dentcof Inhouse.

Publicat: 03 02 2011 Revizuit: 11 07 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe