Smile Design

Zambetul trebuie sa fie frumos, sanatos, durabil in timp si functional. Ca sa putem realiza un astfel de tratament, trebuie sa il planificam in detaliu inainte de orice manopera. Si in toate cazurile, vom incepe cu design-ul. Dupa ce avem un design, acesta se va transforma intr-un plan de tratament, care integreaza structura necesara, functia si o biologie sanatoasa. Dentcof este unul din centrele de referinta in lume, in materie de smile design, si arhitectura planurilor de tratament complexe.

Cazuri clinice >
Cursuri disponibile >

DSD, digital smile design, zambet, analiza

Zambet individualizat fetei tale

Design-ul unui zambet porneste de la trasaturile fetei. Acestea ne dau armonia pe care trebuie sa o transpunem zambetului, ne dau dimensiunea si pozitia ideala a dintilor pentru fiecare tip de frumusete in parte. Cand am obtinut armonia, trecem la dinti, pentru a determina forma potrivita, tipul de textura si culoarea. In final, vom alege tipul de restauratii cel mai potrivit pentru fiecare caz in parte, fie ca e vorba de fatete, coroane, sau skyn-uri. 

Fatete dentare >
Coroane dentare >
Skyn-uri >

Posibilitatea de a previzualiza 

Fiecare design, este realizat intai digital, apoi transpus de catre un tehnician in ceara, iar apoi medicul il transpune intr-un mock-up diagnostic ( un material provizoriu peste dintii tai ). Astfel poti previzualiza cum o sa arate viitorul tau zambet, inainte de tratament.

 

KPG, progamari, logistica, Maria Macarescu

Suport logistic personalizat 24/7

De la primul contact, in Dentcof vei avea un KPG ( Key Patient Guide ) care se ocupa 24/7 de organizarea logistica a cazului tau. Fie ca e vorba de simple programari sau informatii, sau bilete de avion, rezervari la hotel, sau orice altceva, iti stam la dispozitie de la inceputul tratamentului pana la final, si oricand dupa finalizarea tratamentului. 

Asistenta logistica >
Pentru diaspora > 
 

Curs

Motion and emotion - Smile Design

  Dentcof, Timisoara, 02 - 04 March 2017
  Locuri disponibile: 11 / 20
  Incepe in Indisponibil
  Course language: English

Curs

Experience 2018

  Dentcof, Timisoara, 11 - 12 October 2018
  Locuri disponibile: 11 / 12
  Incepe in Indisponibil
  Course language: English
Publicat: 11 06 2018
Publicat: 28 01 2015 Revizuit: 11 07 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe