Aditia Osoasa

Odata cu pierderea dintilor, incepe si procesul de resorbtie osoasa. De asemenea, boala parodontala, sau diverse accidente pot cauza pierderi osoase. Aditia osoasa este procesul prin care se reconstruieste osul pierdut, prin diverse manopere chirurgicale si biomateriale. Aceasta procedura este esentiala in cazurile complexe tratate cu implanturi dentare.

Implant dentar >
 

Fara stres

Daca iti e frica de interventii chirurgicale, afla ca nu esti singurul. E un lucru firesc la urma urmei, doar ca asta nu trebuie sa te opreasca sa te tratezi cand ai nevoie. Solutia pentru acest gen de cazuri este destul de simpla. Interventiile se efectueaza sub anestezie generala, o stare de inconstienta controlata, care elimina anxietatea si disconfortul fizic sau psihic.  

Anestezia Generala >

Tehnici chirurgicale individualizate

Fiecare caz se planifica si executa individualizat. Principiile dupa care alegem tehnica chirurgicala, este echilibrul dintre rezultatul cel mai longeviv, si manopera cea mai putin invaziva.

Ghiduri chirurgicale >    
 

Omul potrivit pentru jobul potrivit

Uneori specialistul portrivit pentru un caz complex se afla in alt colt al lumii. Dentcof dispune de logistica necesara pentru a iti pune la dispozitie omul cel mai potrivit pentru cazul tau.
 

     #aditiaosoasa

                  Aditie Osoasa. Interventii minim-invazive cu efect longeviv. Solutii individualizate.

    incepand de la 199 Euro

Publicat: 04 02 2013 Revizuit: 09 12 2019
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe