KPG : Asistenta personalizata pentru pacienti

De la primul contact cu clinica iti alocam un KPG ( key patient guide ), o persoana specializata, care are rolul de a se asigura ca din punct de vedere logistic totul decurge conform planului. In experienta noastra, cu cat un tratament este mai complex, cu atat logistica lui devine mai importanta. Un plan de tratament complex implica mai multi medici si tehnicieni, si are o durata de luni de zile. In acest timp, nu doar calitatea tratamentului conteaza, ci si experienta pacientului. Programari ratate, lipsa de comunicare, intarzieri de orice tip pot afecta experienta unui pacient. Rolul unui KPG este sa evite aceste probleme inainte ca ele sa apara.

Relatie directa

Cand ai o relatie directa, nu trebuie sa te prezinti de fiecare data, si sa iti spui de fiecare data povestea sau problemele de la capat, pentru ca KPG-ul tau le stie deja. Te asteapta la celalalt capat de fir cu o solutie.

Asistenta logistica 24/7

Fie ca e vorba de programari, bilete de avion, intrebari, nelamuriri sau probleme de orice fel, KPG-ul tau iti va sta la dispozitie 24/7 pe toata durata tratamentului.

 

 

Asistenta financiara specializata

KPG-ul se ocupa si de detaliile financiare ale tratamentului tau si este persoana care iti poate oferi diferite optiuni sau planuri financiare. La nevoie, iti da informatiile necesare pentru sistemele de asigurari, sau pentru credite.

          #kpg #asistentalogistica #asistentafinanciara

         Relatie directa. Asistenta logistica 24/7. Asistenta financiara specializata.

Publicat: 11 08 2015 Revizuit: 08 08 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe