Kinetics

Un concept simplu si eficient care permite tratamente ortodontice ghidate dupa estetica fetei, integrand DSD ( Digital Smile Design ). Pe scurt, permite transpunerea informatiei din 2D ( video-uri si poze ) in 3D ( set-up ortodontic digital sau analogic ) in informatie cinetica ( miscarile ghidate ale dintilor ).

Concept care functioneaza pe orice tip de sistem

DSD Kinetics este un concept independent de sistemul ortodontic folosit. Functioneaza cu orice tip de brackets. Functioneaza pe bracketi vestibulari, linguali, sau alignere. Indiferent de sistem, acest concept aduce o valoare adaugata prin planificarea DSD integrata. Faciliteaza o precizie crescuta a tratamentului si un timp de tratament scurtat, tocmai datorita acuratetii. Este o unealta ideala pentru tratamentele complexe care integreaza ortodontia cu tratamente restaurative de orice fel.

aparat ortodontic, Incognito
pacient, caz, zambet
gutiera, transparenta
setup ortodontic, plan digital

DSD Integrat. Precizie crescuta. Timp de tratament scurtat

Kinetics integreaza conceptul DSD in planificarea ortodontica, si workflow-ul pentru simularea rezultatului final inainte de efectuarea tratamentului in sine. Datorita planificarii precise, timpul de tratament este scurtat in medie cu 2-3 luni, folosind aceleasi forte. Mai putine efecte secundare, mai putine corecturi, si o predictibilitate superioara.

analog, digital, setup ortodontic

Analog sau Digital

Kinetics poate fi folosit atat in mod analog, cu modele clasice din gips, cat si digital, cu modele printate 3D si set-up virtual.
 
 

Kinetics: Seminar

Kinetics este un seminar exclusiv Dentcof, impreuna cu Orto Performance. Cursul este tinut de Dr. Florin Cofar, impreuna cu Dr. Ioan 'Johnny' Barbur si prezinta toata viziunea si workflow-ul acestui concept : planificarea digitala ( DSD ), simularea pentru pacient in cazuri de ortodontie, transferul si aplicarea aparatului dentar.


Calendar cursuri >

Kinetics: Over-the-shoulder

Kinetics Over-the-shoulder este o experienta exclusiva Dentcof, in care ai ocazia sa petreci 2 zile in clinica, si sa vezi live cazuri inderdisciplinare, cu componenta ortodontica tratata de catre Dr. Ioan 'Jonhny' Barbur , impreuna cu echipa Dentcof.

Calendar cursuri >

  #dsdkinetics #dsdortho #kinetics

                   DSD integrat. Concept independent de tipul de aparat dentar. Previzibil si precis. Timp de tratament scurtat.

Publicat: 05 02 2015 Revizuit: 20 09 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe