Ghidurile chirurgicale

Ghidurile chirurgicale se folosesc pentru a da mai multa precizie si siguranta in cazurile complexe tratate cu implanturi dentare. Acestea sunt printate 3D pe baza planificarii digitale a implanturilor intr-un software specializat care utilizeaza CBCT ( computer-tomografia ) pacientului.
 

Design si planificare digitala

Pentru ca rezultatul sa fie unul estetic, trebuie sa se raporteze la design-ul final. Acest design impreuna cu computer-tomografia se compileaza pentru a obtine pozitia ideala a implantului.

Precis si sigur

Ghidurile chirurgicale faciliteaza interventii mai precise si mai sigure. Ghidul chirurgical este recomandat in special in cazurile dificile, pentru a minimiza riscurile si complicatiile.

Trauma redusa

Cand sa insera implanturile cu ghid chirurgical, interventia chirurgicala in sine este simplificata, iar trauma este redusa, in special pentru tesuturile moi ( gingii ), cu alte cuvinte vindecare mai rapida si confort post-operator mai bun.

     #ghidurichirurgicale 

                   Implanturi dentare ghidate digital. Trauma redusa. Precizie si siguranta.

 

Publicat: 21 05 2015 Revizuit: 20 09 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe