Sinus lift

Sinus-lift reprezinta o manopera chiurgicala care are scopul de a mari cantitatea de os in zona laterala, cand acesta nu e suficient, prin modificarea arhitecturii sinusului maxilar. Cu cat dintii au fost pierduti de mai mult timp, cu atat e mai probabil ca aceasta interventie sa fie necesara pentru a putea insera implanturi dentare in zona laterala.


 

Interventie ghidata digital

Interventia este planificata impreuna cu implanturile dentare, pe un computer-tomograf, iar la nevoie se printeaza 3D un ghid chirurgical, pentru a ghida insertia implanturilor.

Vindecare accelerata

Tehnicile chirurgicale folosite sunt in toate situatiile minim invazive, pentru a obtine rezultatul optim, cu minim-ul de trauma. In cazurile complexe se foloseste terapia PRP, care utilizeaza membrane facut din sangele pacientului, recoltat anterior, pentru o vindecare rapida.  

Intrebari frecvente

Ce precautii ar trebui sa am dupa interventie?

Sa nu depui efort mare. Cand stranuti nu tine mana la gura, pentru a nu face presiune in sinusurile maxilare. Nu dormi pe partea cu interventia. Daca ai avut interventie pe ambele parti, incearca sa dormi pe spate.

Pot sa conduc dupa interventie?

Da, fara nici o problema.

Pot sa fac sport dupa interventie?

Poti, dar la un nivel usor, mediu. Fara greutati mari, sau efort foarte mare.

Cat costa interventia?

600 Euro, la cursul exprimat de BNR in ziua respectiva.

    #sinuslift

                  Sinus-lift. Interventie ghidata digital. Vindecare accelerata. Solutii anti-stress. Intrebari frecvente.

600 Euro

 

Publicat: 04 04 2011 Revizuit: 06 07 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe