SKYN-uri: Fatete sau coroane care copiaza perfect dintii naturali 

Skyn-urile sunt coroane, fatete sau fragmente ceramice, care copiaza perfect anatomia, forma si textura dintilor naturali, folosind tehnologia CAD-CAM. Acestea sunt frezate in ceramica cu translucenta graduala, cu o precizie de 20 microni si redau astfel naturaletea in cele mai mici detalii. Se pot copia orice dinti, atata timp cat sunt naturali si sunt potriviti ca marime in armonia zambetului tau, astfel expresia "as vrea sa am zambet de vedeta" are un singur raspuns: Care din ele?

 

pacient, caz, DSD, digital smile design, analiza faciala, zambet

Armonie in raport cu trasaturile faciale

Tratamentul incepe cu design-ul digital al zambetului. Poze, video, totul intr-un studio foto dedicat, analiza zambetului e facuta vizual, cat sa o intelegi, ai o simulare video inainte de tratament. 

Digital Smile Design >

amprenta digitala, scaner, tehnologie

Confort Digital

Adio amprentei clasice, adio senzatie de voma. Amprenta este acum optica, confortabila, curata, precisa. Jumatate din timpul in care stateai cu gura deschisa, acum a disparut. Totul se intampla intr-o clona digitala a gurii tale. Si apoi e transferat cu o precizie de 20 microni intra-oral. 

Stomatologia Digitala >

skyn, fatete, digital, design, cerec

Solutie universala customizabila

Singura diferenta dintre o fateta si coroana ceramica e forma, structural ele fiind acelasi "aluat".  Forma unei restauratii este data de diferenta intre volumul final ( design-ul dintelui viitor ) si situatia initiala ( dintele existent, pilit sau nu ). Altfel spus Skyn-urile se pot folosi in orice fel de situatie clinica: ca si coroane, fatete, fatete no prep, sau coroane pe implanturi. Ce le diferentiaza de restul restauratiilor e anatomia naturala.

Fatete dentare ceramice >
Coroane dentare ceramice >

Curs

Motion and emotion - Smile Design

  Dentcof, Timisoara, 02 - 04 March 2017
  Locuri disponibile: 11 / 20
  Incepe in Indisponibil
  Course language: English

Curs

RAW - Copying natural morphology

  Dentcof, Timisoara, 30 July - 01 August 2020
  Locuri disponibile: 1 / 12
  Incepe in Indisponibil
  Course language: English

Inainte si dupa

Publicat: 03 01 2015 Revizuit: 09 08 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe