Estimari

Dentcof este o clinica specializata in tratamente de estetica complexe, pe dinti naturali si implanturi dentare. Planurile de tratament sunt individualizate in functie de problemele si provocarile fiecarui caz. O estimare exacta pentru orice tratament, se face in urma planului de tratament si a design-ului final. 

Vezi cazuri clinice >
 

Estimari costuri

 - Intre 100 si 2.000 euro - Tratamente restaurative simple, ca de exemplu restaurari multiple cu compozit sau cazuri de implant sau estetica unui singur dinte.
 - Intre  2.000 - 4.000 euro - Un zambet nou in cazuri simple, tratamente ortodontice simple fara nevoia de modificare functionala.
 - Intre 4.000 - 8.000 euro - Cazuri interdisciplinare complexe care necesita implante, reconstructia tesuturilor, tratamente ortodontice si/sau modificare functionala.
  - Peste 8.000 euro - Cazuri de reabilitare a intregii guri, ce necesita o logistica complexa si specialisti din diverse tari, sau o sincronizare perfecta intr-un termen limita.

Digital smile design >

Durata Estimata

 - Tratamente ce se efectueaza, de regula in aceeasi zi. 
 - Tratamente ce se efectueaza de regula in 5 zile lucratoare (in caeeasi saptamana).
 - Tratamente ce necesita o perioada de vindecare, post-operatorie, sau deplasari simple ale unui dinte. 
 - Tratamente chirurgicale simple, cu perioade multiple de vindecare sau cazuri multidisciplinare cu tratamente ortodontice complexe.  

 Estimari exacte

Pentru o estimare exacta, sunt necesare doua lucruri: diagnosticul initial ce include toate aspectele si provocarile cazului si design-ul final care va integra estetica dorita cu principiile biologice, functionale si structurale. Planul de tratament este cel mai putin invaziv dintre cele doua (etapa initiala si finalul dorit). Ambele sunt prezentate vizual astfel incat pacientul sa inteleaga cazul intr-o maniera simplificata.

Explicatii detaliate privind procedurile, costurile si alternativele vor fi comunicate pacientului imediat dupa consultatie.

Digital Smile Design

Suport logistic 24/7

Toate informatiile financiare le primesti in urma consultatiei, si iti oferim suport logistic full-time in caz ca ai nevoie de ajutor pentru un sistem de plati in rate. De asemenea, daca nu esti din Timisoara, iti oferim toata logistica necesara, pentru ca sa iti facem un city break si o experienta de calatorie placuta.

Asistenta logistica >
Pentru diaspora > 

Publicat: 02 02 2011 Revizuit: 08 08 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe