title

Clinica Dentcof

Programează-te

Ianuarie 2024 a marcat un nou început pentru clinica Dentcof prin relocarea în noul spațiu situat în incinta Iulius - Medical Town. Proiectul a fost unul de mare anvergura nu doar din punct de vedere arhitectural, ci și din prisma tehnologiilor țesute de la început în structura spațiului.

 

7 cabinete dedicate. Soluții complete

Spațiul este conceput să acopere fiecare segment al medicinei dentare prin 7 cabinete independente și echipate complet pentru fiecare procedură în parte. Infrastructura modernă și completă asigura pacienților accesul la o gamă completă de servicii stomatologice, toate sub un singur acoperiș. Dentcof dispune de propriul laborator integrat pentru lucrări protetice realizate în cel mai eficient timp, chiar și în aceeași zi.

 

Viziune și inspirație

Oana Cofar, arhitecta spațiului, ne dezvăluie câteva dintre secretele care au inspirat întregul proiect:

Întreg circuitul în clinică este gândit strategic pentru o experiență fluidă pentru pacient. La baza proiectului sta minimalismul, un stil care pune pe primul loc funcționalitatea și confortul.

În sala de așteptare am optat pentru un material similar cu cimentul alb, o analogie vizuală a procesului stomatologic de transformare prin talent și îndemânare a unui bloc brut într-un obiect cu o armonie și unicitate aparte. Un blocul ceramic “fără viață” devine un element hotărâtor în armonia unui zâmbet, asemenea unui ciment brut care prin sculptură devine aproape organic și fluidizează întregul spațiul. Sticla accentuează lumina naturala în interior, iar colțurile rotunjite întăresc și mai mult sentimentul unui flux organic.

Un alt “secret” din spatele proiectului este utilizarea “punctului de fugă”, o tehnica folosită în cinematografia lui Stanley Kubrick, cât și în numeroase opere de artă. Rezultatul este o definire și o accentuare a perspectivei spațiului.

 

Documentare Dentara si Radiologie

Totul sub același acoperiș. În completarea infrastructurii, clinica dispune de un studio foto dedicat documentării fiecărui tratament. Fotografiile și înregistrările video reprezintă una dintre cele mai valoroase resurse pentru medici și pacienți. Acestea ne ajută la diagnosticarea afecțiunilor și la monitorizarea evoluției dentare sau a schimbărilor care survin odată cu trecerea timpului. Un cabinet separat este destinat documentării intra-orale, scanare și înregistrare a mișcărilor specifice ale pacienților, iar cabinetul de radiologie dotat cu CBCT ne permite sa colectam toate informațiile fără a fi nevoie de drumuri suplimentare.

 

Endodonție, la microscop

În cadrul clinicii Dentcof, toate tratamentele de canal se realizează sub microscop. Fie că este vorba de dinți netratați sau tratamente vechi care cauzează probleme, microscopul localizează până și fisurile la nivelul rădăcinii, astfel ca tratamentul sa fie executat cu precizie, într-un timp scurt.

 

Metalab - laborator digital integrat

Dacă medicul este pilotul, tehnicianul de laborator este turnul de control. Tehnicienii Metalab sunt cei care proiectează și dau viață fiecărei restaurații. Sunt ceramiști specializați în cazuri interdisciplinare complexe, design 3D și 4D, iar ceea ce îi face speciali este că, din momentul în care își termină micul dejun, până la finalul zilei de muncă, lucrează în mod obișnuit cu unii dintre cei mai buni chirurgi și proteticieni din lume. Cu ajutorul lor, tratamentele se executa la un nivel deosebit de precizie, în cel mai scurt timp astfel încât fiecare pacient sa se poată bucura cât mai repede de noul sau zâmbet unic.

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Programează un consult

+4 0373 808 103

contact@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.