title

Cum functioneaza implanturile dentare?

Programează-te

In urma documentarii initiale, se asambleaza o clona digitala a danturii pacientului, folosind radiografii, imagistica 3D, fotografii si videouri. Astfel, se poate determina pozitia, forma si dimensiunile viitorilor dinti. In baza acestora, chirurgul va planifica pozitia ideala a fiecarui implant, si tipul acestuia.

Pacientul primeste un plan de tratament complet care contine toate procedurile, etapele si costurile. Un Coordonator de Tratament va asigura suportul logistic de care pacientul are nevoie din acest punct.

 

Etapa chirurgicala

Se realizeaza procedura de insertie a implanturilor. In cazuri complexe, aceasta este etapa cand se realizeaza grefele osoase, grefe gingivale sau alte proceduri necesare tratamentului. Dupa interventiile chirurgicale, se aplica restauratiile temporare, iar dupa 7 zile se inlatura firele de sutura. Aceasta etapa este urmata de o perioada de vindecare de 8 saptamani necesara oste-integrarii implantului dentar.

Etapa protetica

In aceasta etapa, dentistul ia amprenta finala pe implant si o trimite la laborator. Din acest punct, laboratorul are toate conditiile biologice, structurale si functionale pentru realizarea lucrarii finale pe implant, dupa cum a fost planificat initial. Dupa ce aceasta este realizata, se insurubeaza pe implant de catre dentist, sau se cimenteaza.

   

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Programează un consult

+4 0373 808 103

contact@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.