title

Jordi Manauta

Programează-te

Dr. Jordi Manauta este specializat în stomatologie conservatoare și estetica. Este co-autor al cărții Layers împreună cu dr. Anna Salat, publicată de Quintessence în 2012. Tehnica pentru aranjarea straturilor de rășină compozită, recreează culoarea, opacitatea, forma și anomaliile de suprafață ale dinților naturali. Tehnicile de stratificare optimă nu numai că creează frumusețe cu aspect natural în restaurări, ci și imită bioarhitectura înnăscută a dinților, care este fundamentul rezultatelor funcționale și estetice.

Născut în Mexico City, dr. Manauta a absolvit stomatologia la Universitatea Tehnologică din Mexic (UNITEC) și studii de masterat la Universitatea Internațională din Catalonia (UIC) din Barcelona, Spania. El a dezvoltat și continuă să dezvolte diverse materiale și instrumente pentru stomatologia estetică și este membru fondator al grupului de studiu Styleitaliano.

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Programează un consult

+4 0373 808 103

contact@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.