title

Tipuri de implanturi dentare

Programează-te

Exista numeroase tipuri de implanturi dentare disponibile pe piata, si constant apar altele noi. Modul in care selectam brandurile cu care lucram are in vedere urmatorul set de criterii:

 

Sisteme de implanturi dentare care au trecut proba timpului

Acordam incredere tipurilor de implanturi dentare care au avut rezultate bune in timp, vorbind de 5,10,15 ani sau mai mult.

Sisteme de o calitate superioara

Acesta este un criteriu foarte important de selectie, deoarece fiecare detaliu conteaza. Calitatea produselor depinde de filozofia si viziunea companiei.

 

Un raport pret - calitate cat mai bun

Nu conteaza daca un implant dentar e mai scump, sau mai ieftin, ci daca raportul calitate-pret e unul corect. Vrem ca pacientii nostrii sa plateasca pentru valoare, si nu pentru brand, de aceea veti vedea in lista noastra si lideri de piata, si sisteme de implanturi noi.

Nu exista un sistem de implanturi dentare universal. Exista insa sistemul potrivit de implanturi dentare pentru fiecare caz in parte, de aceea oferim o atentie sporita planificarii solutiei ideale de implant pentru fiecare pacient in parte. Mai jos puteti consulta lista cu sistemele de implanturi dentare care se folosesc in Dentcof:

 

Standardul global de aur în implantologie și stomatologie estetică Afla mai multeLider mondial in implanturi dentare. Afla mai multe

   

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Programează un consult

+4 0373 808 103

contact@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.