Aparat dentar

Aparatul dentar este un tratament care rezolva probleme legate de pozitia dintilor, muscatura incorecta, probleme sau dureri articulare, si nu in ultimul rand este una din cele mai eficiente unelte in estetica dentara, fiind folosit in reabilitari estetice complexe pentru tratamente minim-invazive. 

 

planificare digitala, digital smile design, DSD, ortodontic

DSD Kinetics. Planificare digitala a miscarilor dintilor.

Planificarea fiecarui caz incepe de la trasaturile fetei ( digital smile design ), prin care se stabilieste pozitia ideala a fiecarui dinte. Aceasta informatie este transpusa intr-o simulare digitala ( set-up ortodontic ) care este printat 3D, iar pe acesta se pozitioneaza fiecare bracket astfel incat miscarea fiecarui dinte este calculata si dirijata. Acest concept a fost dezvoltat de catre Dentcof impreuna cu Centrul Ortodontic Cluj, si este publicata si prezentata in numeroase congrese si reviste de specialitate, intre care si Academia Americana de Cosmetica Dentara in 2015.
 

DSD Kinetics>

 
aparat ortodontic, Incognito, brackets

Solutii estetice pentru adulti

Daca te deranjeaza ideea de a purta aparat dentar, din motive estetice, iti oferim variante estetice de tratament cu brackets pozitionati pe interior ( Incognito ) sau gutiere transparente ( Invisalign ), toate in viziunea DSD Kinetics.

 

programere, pacient, Maria Macarescu, KPG

Asistenta logistica personalizata 24/7

De la primul contact, in Dentcof vei avea un KPG ( Key Patient Guide ) care se ocupa 24/7 de organizarea logistica a cazului tau. Fie ca e vorba de simple programari sau informatii, sau bilete de avion, rezervari la hotel, sau orice altceva, iti sta la dispozitie de la inceputul tratamentului pana la final, si oricand dupa finalizarea tratamentului. 

Asistenta logistica >
Pentru diaspora >

 

                                        Intrebari Frecvente
 

Care este pretul unui aparat dentar metalic?

Un tratament mediu ca si dificultate, dureaza 12-14 luni si costa 800 euro / arcada. E nevoie in medie de 6-7 sedinte de activari, la un cost mediu de 70 euro / sedinta de activare. La final e nevoie de contentie - cost mediu 150 euro. Plata se va face in RON, la cursul oficial comunicat de BNR pentru ziua respectiva.

Care este pretul la un aparat dentar de safir sau ceramic?

Un tratament mediu ca si dificultate, dureaza 12-14 luni si costa 1500 euro / arcada. E nevoie in medie de 6-7 sedinte de activari, la un cost mediu de 70 euro / sedinta de activare. La final e nevoie de contentie - cost mediu 150 euro. Plata se va face in RON, la cursul oficial comunicat de BNR pentru ziua respectiva.

Care este pretul la un aparat dentar Clear Aligner?    

Un tratament mediu ca si dificultate, dureaza 5-6 luni si costa 1200 euro / arcada. E nevoie in medie de 4 sedinte de activari, la un cost mediu de 40 euro / sedinta de activare. La final e nevoie de contentie - cost mediu 150 euro. Plata se va face in RON, la cursul oficial comunicat de BNR pentru ziua respectiva.

Care este pretul la un aparat dentar Invisalign? 

Un tratament mediu ca si dificultate, dureaza 12-14 luni si costa 2500 euro / arcada. E nevoie in medie de 6-7 sedinte de activari, la un cost mediu de 40 euro / sedinta de activare. La final e nevoie de contentie - cost mediu 150 euro. Plata se va face in RON, la cursul oficial comunicat de BNR pentru ziua respectiva.

Care este pretul la un aparat dentar Incognito ?

Un tratament mediu ca si dificultate, dureaza 12 -14 luni si costa 3500 euro / arcada. E nevoie in medie de 6-7 sedinte de activari, la un cost mediu de 90 euro / sedinta de activare. La final e nevoie de contentie - cost mediu 150 euro. Plata se va face in RON, la cursul oficial comunicat de BNR pentru ziua respectiva.

Ce alternative am la un aparat dentar?

Cazurile simple se pot rezolva si cu fatete dentare sau cu un tratament mixt, care este mai scurt ca timp.

As dori un aparat dentar dar nu locuiesc in Timisoara. Ce optiuni am?

Iti oferim asistenta logistica pe toate perioada tratamentului, in care iti luam de pe cap aceasta grija. In schimb va trebui sa fii prezent fizic in Timisoara sau Cluj odata la 2 luni pe toata perioada tratamentului. 

Pot achita in rate in tratament ortodontic?

Da, platile se pot esalona. Toate detaliile financiare se stabilesc in urma consultatiei primare si a planului de tratament.

Inainte si dupa

Publicat: 03 03 2011 Revizuit: 11 07 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe