Alignere - Tratament invizibil, aparate dentare transparente | Dentcof
title

Alignere

Tratament invizibil, aparate dentare transparente

Programează-te

In cazul in care purtarea aparatului dentar fix este un inconvenient din punct de vedere estetic, va putem oferi alternative ale tratamentului ortodontic cu gutiere transparente ( Invisalign, Clear Aligner etc). Cazurile de o dificultate minima si medie pot fi tratate folosind gutierele transparente. Dupa documentarea initiala, se va planifica digital cazul.

Durata tratamentului este influentata de numarul de gutiere necesare pentru finalizarea tratamentului, care se stabileste odata cu planificarea digitala. Fiecare aligner muta dintii 0.3-0.5 mm. Tratamentul ortodontic cu gutiere transparente poate fi combinat cu ancorajul scheletal ( placute, miniimplanturi) pentru rezultate rapide.

   

   

Intrebari frecvente

 

Care este durata medie a tratamentului Clear Aligner?

Un tratament de o dificultate medie dureaza aproximativ 5-6 luni. In acest timp, sunt necesare 4 vizite pentru activari. La finalul tratamentului, gutiera fixa sau mobila este necesara.

Care este durata medie a tratamentului Invisalign?

Un tratament de o dificultate medie dureaza aproximativ 12-14 luni. In acest timp, sunt necesare 4 vizite pentru activari. La finalul tratamentului, gutiera fixa sau mobila este necesara.

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Maria Măcărescu

Coordonator de tratament

+4 0726 274 426

maria.macarescu@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.