titletitletitle

Alignere

Tratament invizibil, rezultate vizibile

Programeaza-te

In cazul in care purtarea aparatului dentar fix este un inconvenient din punct de vedere estetic, va putem oferi alternative ale tratamentului ortodontic cu gutiere transparente ( Invisalign, Clear Aligner etc). Cazurile de o dificultate minima si medie pot fi tratate folosind gutierele transparente. Dupa documentarea initiala, se va planifica digital cazul.

Durata tratamentului este influentata de numarul de gutiere necesare pentru finalizarea tratamentului, care se stabileste odata cu planificarea digitala. Fiecare aligner muta dintii 0.3-0.5 mm. Tratamentul ortodontic cu gutiere transparente poate fi combinat cu ancorajul scheletal ( placute, miniimplanturi) pentru rezultate rapide.

   

   

Intrebari frecvente

 

Care este durata medie a tratamentului Clear Aligner?

Un tratament de o dificultate medie dureaza aproximativ 5-6 luni. In acest timp, sunt necesare 4 vizite pentru activari. La finalul tratamentului, gutiera fixa sa mobila este necesara.

Care este durata medie a tratamentului Invisalign?

Un tratament de o dificultate medie dureaza aproximativ 12-14 luni. In acest timp, sunt necesare 4 vizite pentru activari. La finalul tratamentului, gutiera fixa sa mobila este necesara.

Libertate

in fiecare zambet

Programeaza-te