Despre noi - Clinica stomatologica Timisoara | Dentcof

Despre noi

Programează-te

Dentcof s-a infiintat ca o afacere de familie, fiind unul dintre primele cabinete stomatologice private cu laborator propriu din Romania de dupa Revolutia din 1989. Dentcof s-a maturizat dupa o viziune clara si congruenta, pe care o impartasim si azi.

Echipa este mica, unita de aceleasi valori pe care compania le promoveaza. In prezent, Dentcof este un brand recunoscut la nivel global in estetica dentara, pentru inovatia constanta, standardele de calitate si datorita programelor educationale.

 

Ce facem?

Suntem specializati in tratamente estetice complexe pe dinti naturali si implanturi dentare. Un centru cu solutii dentare complete, in care punem la dispozitie toate optiunile de tratament in acelasi loc, sub aceeasi viziune. Intalneste echipa

Centrul de Tratament

Clinica Dentcof este tehnologic si logistic proiectata pentru tratarea oricarui tip de caz, indiferent de complexitatea lui. Facilitatile includ 5 cabinete complet utilate, laborator dentar propriu, centru de imagistica 3D, studio foto-video, bloc operator pentru micro-chirurgie, sala de recuperare si un centru educational.

 

Cum facem?

Fiecare pacient trebuie tratat pana in momentul in care se obtine estetica pe care si-o doreste, atingand un echilibru biologic, functional si structural. In viziunea noastra, acesta e drumul spre un rezultat sanatos, estetic si de lunga durata. Inainte de a incepe orice tratament, se realizeaza o clona digitala a pacientului, care este “tratata” complet. Tratamentul se executa doar in momentul in care toate etapele, componentele si procedurile sunt planificate si simulate digital. Criteriul de selectie a optiunii optime de tratament consta in echilibrul dintre un rezultat de lunga durata si interventii minim invazive.

De ce facem ceea ce facem?

O emotie, o stare de bine, o bucurie se citeste imediat pe fata unui om printr-un singur lucru - cheia expresivitatii umane: zambetul. Credem cu tarie ca atat expresivitatea, cat si zambetul trebuie sa fie libere. Atunci cand o persoana are anumite complexe legate de zambet, in mod constient sau inconstient, practica un auto-control, o constrangere a libertatii de expresie. Odata ce aceste bariere sunt inlaturate, mai presus de un zambet frumos, redobandesti libertatea, curajul de a fi din nou tu, confortul de a te simti bine in pielea ta. Pentru noi, asta inseamna frumusete.

 

Protocol si mediu Digital

Dentcof este unul dintre promotorii stomatologiei digitale la nivel global. Suntem mereu in cautare de inovatii si noi tehnologii, iar cunostiintele dobandite sunt impartasite prin programe educationale, atat local, cat si international.

 

 

Dentcof Research

Dentcof Research este divizia educationala a clinicii Dentcof. Misiunea Dentcof Research este descoperirea de tinere talente, tehnici noi si transformarea acestora in protocoale fezabile clinic. Protocoalele descoperite si testate sunt apoi impartasite prin intermediul cursurilor. In fiecare an, la cursurile Dentcof Research participa medici, tehnicieni si manageri din peste 45 de tari, de pe 5 continente.

 

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Maria Măcărescu

Coordonator de tratament

+4 0726 274 426

maria.macarescu@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.