hero-image

Tratamentul

Programează-te

Cu peste 30 de ani de expertiză în stomatologie restaurativă și peste un deceniu de cercetare activă, am dezvoltat o strategie de tratament care integrează toate aspectele cu impact asupra sănătății orale. Acest mod integrat de planificare și execuție ne permite să oferim soluții individualizate menite sa asigure stabilitate pe termen lung, sănătate și estetică naturală.

Metoda noastră se bazează în mare măsură pe tehnologii avansate pentru diagnosticare și planificare digitală, ceea ce ne permite să pregătim în avans fiecare pas al tratamentului. Misiunea noastră este de a vă pune la dispoziție de la început toate datele necesare unei alegeri informate, cu cele mai bune opțiuni de tratament destinate nevoilor dumneavoastră dentare.

 

Prima consultație

Scopul principal al primei consultații este acela de a identifica clar nemulțumirile, afecțiunile, dorințele dumneavoastră și de a obține cea mai bună înțelegere asupra stării dumneavoastră medicale actuale. Veți petrece aproximativ 30 de minute în clinica noastră în timp ce colectăm un set complet de analize. Această etapă se numește documentare inițială. Realizăm portrete în format foto și video, precum și imagini intraorale.

De asemenea, vom realiza o scanare intraorală, un CT pentru evaluarea oaselor sau posibilelor infecții și vom înregistra tiparul specific de mișcare pentru a evalua eventualele probleme funcționale. Scopul general nu este sa tratăm doar problemele urgente, ci și să conferim sănătatea și vitalitatea pe termen lung. De aceea, documentarea extinsă de la prima programare ne permite să identificăm atât afecțiunile vizibile cât și cele ascunse care vă pot afecta sănătatea în viitor.

 

Pașaportul dentar complet

Acest set inițial de analize este la fel de unic precum amprenta dumneavoastră. Mai mult decât atât, este o documentare exactă a stării de sănătate orală din acest moment, valoroasă pe termen lung pentru monitorizarea evoluției.

Analizele dentare fac parte din istoricul dumneavoastră medical, iar din acest motiv vă furnizăm propriul pașaport dentar în format digital. Veți avea acces permanent la aceste înregistrări direct dintr-o aplicația mobilă ușor de utilizat: Smilecloud Passport.

 

A doua vizită. Design și plan de tratament individualizat

Întotdeauna începem cu finalul în minte. Imaginați-vă că doriți să vă construiți o casa. Mai întâi se realizează măsurători exacte, apoi arhitectul crează un Design 3D care conține toate informațiile structurale și de inginerie, precum și aspectul final al casei dumneavoastră. Designul tratamentului dumneavoastră funcționează într-un mod similar. Documentarea inițială servește precum un set precis de măsurători care ne arată exact ce cauzează problemele, cum afectează sănătatea dumneavoastră generală și care sunt cele mai bune soluții pentru tratamentul dumneavoastră.

Aceste date se folosesc pentru realizarea unui design 3D pe care îl veți putea proba și previzualiza în timpul vizitei. Pentru un design 100% individualizat, în armonie cu trăsăturile faciale și cu un aspect natural, folosim biblioteci biometrice adecvate structurilor biologice și funcționale, care îndeplinesc preferințele dumneavoastră din punct de vedere estetic. Acest proiect devine obiectivul nostru comun și harta pentru viitorul tratament. Doar prin această planificare detaliata putem evalua exact și de la început, toți pașii, procedurile, durata și costurile tratamentului.

 

Prețul tratamentului

Vom comunica întotdeauna costurile planului de tratament înainte de a demara orice procedură. Prima și a doua consultație au un preț fix care acoperă întreaga documentație dentară (imagini, scanări, CBCT, radiografie și înregistrare a mișcărilor specifice), planul personalizat de tratament și designul zâmbetului Aici puteți afla mai multe despre costul consultației

Prețul tratamentului individualizat il veți primi în format fizic și electronic sub forma unui plan de tratament care include granular costul pentru fiecare etapă sau intervenție. În urma realizarii acestui plan de tratament, nu doar costurile sunt detaliate, ci se poate estima și cât va dura execuția tratamentului.

 

Execuția - Arhitectul și echipa de tratament

De la prima vizită, vi se atribuie propriul arhitect de tratament, care va gestiona fiecare aspect al experienței dumneavoastră la Dentcof. Acest arhitect va coordona întregul tratament și va forma o echipă specializată, alcătuită din medici experți, fiecare cu un set de cunoștințe avansate, necesare abordării diverselor afecțiuni specifice.

Arhitecții de tratament au experiență în stomatologia restaurativă și asigură consecvența unei viziuni multidisciplinare. Avem o regulă simplă: selectăm cel mai bun specialist pentru rezolvarea unei probleme, iar scopul nostru este acela de a ne asigura că fiecare pacient beneficiază de cele mai bune servicii într-o echipă organizată, ghidată de o viziune unitară.

 

Asistență personală

Ne dorim să vă asigurăm o experiență fără griji. Prin implementarea unui plan de tratament unic veți avea desemnat un coordonator de tratament personal care se va asigura că aveți o experiență fără stres. Coordonatorul dumneavoastră este responsabil de programarea procedurilor medicale, precum și de orice logistică necesară.

Coordonatorul dumneavoastră este, de asemenea, conexiunea directă în ceea ce privește orice întrebare pe care o puteți avea pe parcurs, iar acesta se va asigura că toate aspectele necesare sunt pregătite pentru ca vizitele dumneavoastră să decurgă fără probleme și într-un mod eficient din punctul de vedere al timpului.

 

Întreținerea după tratament

Beneficiul unui tratament integrat este că sunteți pacient o singura dată. Odată cu finalizarea tratamentului avem siguranța că sănătatea dumneavoastră orală este adusă la un echilibru stabil și de lungă durată, fără a mai fi nevoie de alte intervenții.

Coordonatorul Dvs va avea grijă să programeze din timp controalele de rutină sau igienizările profesionale pentru ca starea de sănătate sa fie păstrată mereu la un nivel optim. Pașaportul digital va fi actualizat, astfel încât dacă nu locuiți în apropiere, puteți efectua controale la orice dentist din lume.

 

Locuiți în afara țării?

Vă ajutăm sa vă planificați călătoria și oferim suport logistic pentru a avea o experiență cât mai ușoară în drumul dumneavoastră către un zâmbet sănătos. Citiți mai mult despre pacienții din străinătate.

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Programează un consult

+4 0373 808 103

contact@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.