Orice pacient vrea un singur lucru. Sa nu fie pacient.

Nimeni nu vrea tratamente. Oamenii vor sanatate si frumusete. Un zambet frumos si sanatos. Si o viata cu cat mai putine drumuri la dentist. In viziunea noastra, exista un singur tratament, care face un pacient, sa nu mai fie pacient. O excursie one-time spre sanatate si estetica. Implanturile dentare, fatetele ceramice, aparatul dentar, sau orice altceva sunt manopere din arhitectura acestui tratament, care e unic pentru fiecare pacient. Si e complet. La finalul tratamentului, esti sanatos si ai un zambet cum ti-ai dorit, iar rezultatul e longeviv. Pentru asta trebuie parcurse niste etape clare.

Pacienti si zambete >

mockup, pacient, inainte si dupa,

Etapa planificarii: Smile Design si Plan de tratament functional. 

Prima sedinta la Dentcof, nu este niciodata o experienta "la dentist". Vei sta de vorba cu medicul sa intelegem ce iti doresti, apoi vei face poze in studio, radiografii, si se vor lua amprente. Aceasta informatie este asamblata intr-un design digital. Design-ul digital va ghida o macheta de ceara care e transpusa intr-o simulare video realista.  Iar in final intr-un plan de tratament functional, care contine toate manoperele necesare pentru a ajunge din situatia actuala, la design-ul propus, care integreaza toate considerentele functionale, structurale si biologice pentru un grad optim de sanatate si longevitate.

Iti sunt prezentate toate costurile de la inceputul pana la finalul tratamentului, riscuri, alternative, si iti este alocat un reprezentant logistic.

Digital smile design >

Etapa sanatatii: functie, structura si biologie 

Desi planificarea incepe cu estetica, tratamentul va incepe invers. Se rezolva pe rand problemele biologice : carii, tartru, infectii, sanatatea gingivala etc. Urmeaza criteriile functionale ( muscatura, pozitia corecta a mandibulei, echilibrul muscular ) si cele structurale ( tratamente ortodontice, implanturi dentare, rezistenta dintilor stalpi ). Toate acestea sunt ghidate de design-ul digital si sunt trecute in planul de tratament functional. Cand aceasta etapa e finalizata, avem nu doar sanatate si echilibru functional si structural, ci si conditii ideale pentru estetica si longevitate. Pentru cine nu doreste sau nu are nevoie de o componenta estetica, tratamentul e finalizat in acest punct. 

Implanturi dentare >
Aparate dentare >

Tratamente de canal >
Tratamente parodontale >
 

Etapa estetica: 

Estetica este partea finala a tratamentului, cand celelalte conditii sunt stabile. In functie de design, estetica poate insemna fatete ceramice, fatete non-prep, coroane ceramice, skyn-uri sau pur si simplu o albire. Totul depide de design, design care a fost folosit ca reper pentru a ajunge in acest punct. Acum ne putem concentra pe detalii, pentru ca toate elementele principale sunt deja in pozitie. 

Fatete ceramice >
Skyn-uri >
Coroane ceramice >
Albirea dintilor >

Publicat: 03 04 2011 Revizuit: 08 08 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe