Tratamentul - Planuri de tratament fara durere | Dentcof

Tratamentul

Programează-te

Prima vizita

La prima programare cazul va fi documentat, cu toate datele necesare pentru diagnosticare si planning digital. Acesta vizita dureaza aproximativ 30 de minute, iar la final fiecare pacient va primi un pasaport dentar digital care contine toate

informatiile. Aceasta documentare initiala ne permite sa diagnosticam nucleul problemelor complexe si sa planificam digital, pana la cel mai mic detaliu, fiecare aspect al cazului.

 

   

Planificare

Intotdeauna tratam cauza problemei, iar planul de tratament inglobeaza toate aspectele cazului. Toate planurile de tratament au un inceput clar si un final bine stabilit. Rezultatul final este simplu : un pacient sanatos.

Toate tratamentele estetice sunt presimulate, iar formele dintilor folositi sunt forme naturale. Pacientul stie de la inceput ce va primi la final, cum va arata rezultatul, cat va costa, si aproximativ cat va dura tot tratamentul.

 

   

Costuri

Un plan de tratament estimativ care contine toate costurile va fi comunicat pacientului intotdeauna inainte de inceperea procedurilor, chiar daca este un plan de tratament care va dura 2 ani. Costurile vor fi achitate dupa fiecare procedura in parte, in timpul executiei planului, astfel puteti sa va planificati in functie de planul de tratament platile.

Nu va putem spune exact care va fi costul planului de tratament, fara sa avem o consultatie inainte si o documentatie care ne permite sa planificam cazul. Pacientul va primi o estimare foarte detaliata si precisa, impreuna cu toate optiunile de plata posibile, dupa prima programare. Pentru prima vizita, costul este fix si include diagnosticul (poze, scanare intraorala, radiografii, inregistrarea ocluziei) si planul de tratament. Mai multe detalii aici

   

Executia tratamentului

Fiecare caz clinic are o echipa de tratament alcatuita in conformitate cu particularitatile planului de tratament. In orice echipa de tratament exista un arhitect al tratamentului si alti specialisti. Arhitectul tratamentului este dentistul care planifica cazul, si este responsabil cu obtinerea rezultatului stabilit. Acestia au experienta in stomatologie restaurativa cu o viziune multidisciplinara. Specialistii au o experienta superioara intr-un anumit domeniu, si sunt alesi

in functie de necesitatile cazului. Unul sau mai multi tehnicieni pot fi implicati in proces, in functie de complexitate. Avem o regula simpla : cel mai potrivit om pentru rezolvarea unei probleme, va rezolva problema, sau, in cazul pacientului, acesta primeste cei mai buni specialisti in tratarea fiecarei probleme, intr-o echipa organizata, ghidata de o singura viziune.

 

   

Monitorizare

Un coordonator de tratament va fi intotdeauna in echipa de tratament. Coordonatorii de tratament ofera suport logistic, atat pentru doctori cat si pentru pacienti. Sunt persoanele care va pot ajuta atat cu zboruri si programari, cat si cu sincronizarea specialistilor si procedurilor in functie de planul de tratament.

De asemenea, sunt persoanele care se asigura ca toate componentele sau materialele necesare sunt disponibile inainte de orice procedura, mai mult, va pot asista cu planificarea financiara si cu optiunile de plata.

   

Intretinere

Odata cu finalizarea unui caz, acesta trece la intretinere. Pasaportul digital al pacientului este actualizat cu toate informatiile legate de proceduri si planificarea digitala, acest lucru permitand un control ulterior usor pentru orice dentist, oriunde in lume.

Pentru pacientii locali oferim control regulat, iar pentru pacientii din strainatate oferim optiuni de parteneri din apropiere de zona de locuinta, din cadrul programelor noastre educationale globale. Citeste mai mult despre pacientii din strainatate

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Maria Măcărescu

Coordonator de tratament

+4 0726 274 426

maria.macarescu@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.