Fatete dentare no prep

Fatetele dentare no prep se pot folosi in cazuri aditive ( dinti mici, dinti cu spatii, dupa tratamentele ortodontice ). Fatetele no prep se pot folosi doar pe dinti sanatosi si integri. Acestea au avantajul ca nu solicita deloc pilirea dintilor, fiind un tratament non-invaziv. Din punct de vedere tehnic, ele sunt identice cu fatetele clasice. Au acelasi grad de estetica si longevitate. In multe cazuri se folosesc combinatii din cele doua, in functie de design-ul final al zambetului. 

Non Invaziv. Fara anestezie.

Fiind un tratament pur aditiv, nu se pileste nimic din dinti prin urmare nu e nevoie deloc de anestezie. Tratamentul nu presupune nici un fel de durere sau sensibilitate.

Impact imediat. Nu e nevoie de provizorii.

Acest tip de fatete se aplica doar pe dinti integri si sanatosi, si cum acestia nu sunt piliti, nu este nevoie de nici un fel de provizorat. Tratamentul presupune 3 etape : Design, amprenta si cimentarea fatetelor. Si are un impact estetic imediat.

Publicat: 06 04 2010 Revizuit: 06 07 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe