Pacienti din strainatate

Programează-te

Costurile serviciilor dentare depind de nivelul economic al tarii in care se executa. Cu toate acestea, standardele de calitate nu trebuie sa fie influentate de acest criteriu. Un tratament de calitate nu depinde de nivelul economic al tarii in care se executa tratamentul, ci de nivelul de calitate al clinicii

in care se executa. Ne-am propus sa oferim un raport calitate-pret cat mai avantajos, tocmai de aceea, puteti avea acces la stomatologie de calitate, la preturile pietei din Romania.

   

Suport logistic pentru organizarea calatoriei

Va ajutam cu informatii legate de planul de tratament, programari si gasim solutii la diverse tipuri de probleme. Oferim suport logistic pentru rezervari, zboruri, cazari, sau orice alte informatii necesare in timpul tratamentului.

Ingrijire ulterioara in tara dumneavoastra

In functie de tara in care locuiti, va putem face legatura cu un specialist din zona dumneavoastra, pentru ingrijirea ulterioara a tratamentelor efectuate la Dentcof. Toti specialistii pe care ii recomandam sunt participanti ai programelor noastre educationale.

 

Reglementari in contextul Covid

Regulamentele se pot schimba peste noapte în lumina pandemiei COVID. Vă vom informa cu privire la cerințele de călătorie și tratament actualizate permanent inaintea vizitei programate. Vă recomandăm cu tarie sa alegeti bilete de zbor flexibile iar orice aranjamente de călătorie sa le faceti împreună cu echipa noastră logistică. In Dentcof ne-am adaptat la această nouă realitate și avem la dispoziție protocoale puternice la fiecare nivel al organizației noastre.

Teleconsultatie

La prima discutie va putem furniza o lista de documentație de care avem nevoie pentru planificare. Puteti realiza acest set imagistic in tara de resedinta si il puteti trimite prin intermediul Smilecloud sau platforme similare. In baza acestor informatii va realizam o estimare exacta si o etapizare a tratamentului. Datorita acestui plan, pregatim totul inainte de fiecare vizita pentru a folosi timpul petrecut aici in cel mai eficient mod.

 

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Programează un consult

+4 0373 808 103

contact@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.