Turism dentar pentru diaspora

Tratamentele stomatologice sunt servicii cu un cost considerabil, in special in Europa de Vest, sau Statele Unite. Ai oportunitatea sa te tratezi in tara ta, cu un standard calitativ superior, la preturi adaptate pietei din Romania. In plus, iti punem la dispozitie suport logistic si iti putem recomanda un specialist din tara in care locuiesti pentru mententanta tratamentului. Toate tratamentele sunt intr-un format specializat, adaptat pentru optimizarea timpului, si pentru o experienta turistica placuta. 

Raport calitate-pret

Tarifele serviciilor medicale depind de locul in care traiesti, si de nivelul tarii respective. Standardele de calitate nu. Un tratament calitativ nu tine de tara in care traiesti, ci de standarul clinicii in care te tratezi. In functie de tara unde locuiesi acum, poti gasi la Dentcof, un raport calitate-pret superior. Adica poti avea un standard superior de tratament, la preturi pentru piata din Romania.

Suport logistic personalizat 24/7

De la primul contact, in Dentcof vei avea un KPG ( Key Patient Guide ) care se ocupa 24/7 de organizarea logistica a cazului tau. Fie ca e vorba de simple programari sau informatii, sau bilete de avion, rezervari la hotel, sau orice altceva, iti sta la dispozitie de la inceputul tratamentului pana la final, si oricand dupa finalizarea tratamentului. 

Asistenta logistica >
 

Mentenanta in tara in care locuiesti

In functie de tara in care locuiesti iti putem recomanda un specialist din tara respectiva care sa se ocupe de mentenanta tratamentului efectuat la Dentcof. Toti specialistii pe care ii recomandam, au fost sau sunt pregatiti in programele noastre de educatie.

 #turismdentar #diaspora 

                   Turism dentar. Solutii complete pentru diaspora. Fara drumuri suplimentare. Fara stres. Suport logistic 24/7. Mentenanta in tara in care locuiesti.

Publicat: 02 02 2012 Revizuit: 09 08 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe