Albirea dintilor

Albirea dentara este o procedura non-invaziva care albeste dintii. De obicei se obtin dinti cu 2-3 nuante mai deschise, efectul fiind variabil in functie de structura dentara. Este recomandata pentru dintii naturali, si pacienti care nu au multe plombe sau lucrari de orice fel in zona frontala ( cat e vizibil din zambet ). Albirea dentara are o durata de viata de 2-5 ani in functie de stilul de viata.

Zoom, albire, gel, lampa, dinti

Rezultate intr-o singura sedinta

Albirea dintilor se face cu ajutorul unei lampi profesionale tehnologia ZOOM 2 AP. Dureaza un pic peste o ora tot procesul, care cuprinde igienizarea completa a dintlor, izolarea gingiilor si 4 aplicari de gel. Rezultatul este instant. Cand pleci de la clinica, ai garantat dintii mai albi.

albire dentara, igienizare, gel, gutiera

Home-kit si gel fortifiant

Inclus in pachetul de albire dentara, primesti o igienizare dentara, care se efectueaza inaintea tratamentului de albire, si pentru acasa primesti o gutiera cu gel fortifiant pentru smalt, care intareste smaltul.

fatete, pacient, inainte si dupa, zambet

Alternative permanente

Fatetele ceramice, reprezinta o alternativa minim-invaziva, care este o solutie permanenta, si care poate oferi din start nuanta dorita. Aceasta varianta este recomandata in cazul in care pacientul are multe plombe sau lucrari in zona zambetului. In cazul in care dintii sunt naturali, au o forma si textura frumoasa, dar au o culoare foarte inchisa sau coloratii neplacute, se pot realiza fatete ceramice cu ajutorul conceputului SKYN, astfel se pot pastra aceleasi forme si textura a dintilor existenti, avand o schimbare permanenta in nuanta dorita.

Fatete ceramice >
Skyn-uri 
>

Intrebari frecvente:

Albirea imi poate afecta dintii?

Deoarece este un tratament minim invaziv si se efectueaza sub supervizarea unui specialist, albirea ZOOM nu afecteaza sanatatea dentara.

Cat dureaza procedura?

Tratamentul de albire dureaza aproximativ o ora. In prealabil este necesara efectuarea unei igienizari profesionale.

Obturatiile si coroanele se vor deschide la culoare in urma albirii?

In cazul in care ai obturatii sau coroane in zona frontala ,albirea nu este recomandata deoarece acestea nu se vor deschide la culoare, rezultatul obtinut fiind unul inestetic.

Cat timp dureaza efectul albirii?

Intre 2 si 5 ani, in functie de obiceiurile alimentare. Pentru un rezultat de durata  recomandam o igiena bucala riguroasa, efectuarea unei igienizari profesionale o data la 6 luni si renuntarea la obiceiurile care pot provoca coloratii ale dintilor.

E dureroasa albirea dintilor?

Procedura de albire dentara este complet nedureroasa. In urma efectuarii albirii poate aparea o usoara sensibilitate care va disparea in maxim 24 de ore.

Ce alternative am la albirea dintilor?

Fatetele dentare ceramice sunt o alternativa permanenta de schimbare a culorii dintilor.

Cat costa albirea dintilor?

Varianta profesionala ZOOM 2 AP - costa 300 Euro. Plata se face in Ron la cursul comunicat de BNR in ziua respectiva.

Inainte si dupa

Publicat: 03 03 2010 Revizuit: 08 08 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe