Cat costa un zambet nou cu fatete dentare?

Un tratament simplu costa in jur de 4500-7000 Euro (Consultatie , Design si 8 fatete dentare). Costul in general variaza in functie de mai multi factori:

 

Numarul de restauratii

Un zambet nou in medie presupune 8-10 fatete (cati dinti sunt vizibili). Dar nu este o regula. Pot fi mai multe restauratii sau mai putine, depinde de caz si de ce ne dorim sa obtinem. Costul unei restauratii ceramice este intre 500-700 Euro in functie de indicatiile tratamentului care este specific fiecarui caz.

Complexitate

Gradul de complexitate variaza mult de la caz la caz. Exemple sunt : Probleme sau corecții gingivale, dintii sau gingii inchise la culoare, probleme functionale (muscatura, dureri de cap, bruxism), Infectii etc. Toate aceste probleme au solutii, dar necesita timp in plus , uneori de tratament, alteori de vindecare, alteori ambele. Si necesita specialisti si efort suplimentar care adauga la costul unui tratament.

 

Stiu cu exactitate de la inceput cat va costa tratamentul?

Da. Toate acestea se stabilesc in etapa initiala, in urma consultatiei, in care se prezinta problemele care trebuiesc rezolvate, care sunt soluțiile, timpii de tratament si toate costurile aferente.

O consultatie presupune doua sedinte, prima in care se fac investigatiile necesare (poze, scanare, examinari radiografice). Costul acestei etape este de 50 Euro. In urma acestei consultatii primiti datele in sine, sub forma unui pasaport digital, si doi Interpretarea lor sub forma unui diagnostic, in care vom stabili care sunt problemele cu care ne confruntam, fie ca e vorba de estetica, functie sau probleme biologice. Etapa a doua este cea de design, in care puteti previzualiza un design, un zambet nou, sau o solutie viitoare pentru problema, care e detailat sub forma unui plan de tratament. Acest plan contine toate procedurile implicate, costurile aferente si timpii necesari. Aceasta etapa costa 100 Euro, si in aceasta etapa stiti cu precizie chirurgicala, toate detaliile de viitorul tratament: Costuri. Durata. Optiuni.

   

Am nevoie de unul sau mai multe implanturi dentare. Care ar fi un cost aproximativ?

Inserarea unui singur implant dentar costa 650 Euro (etapa chirurgicala), folosind un brand premium. Se aplica aceeași logica, ca si in exemplul de mai sus cu fatete. Costul variaza in functie de numarul de implanturi necesare si de complexitatea interventiilor. Uneori e nevoie de manopere auxiliare pentru un rezultat optim. Cum ar fi reconstructii osoase, grefe gingivale sau sinus-lift. Toate acestea se stabilesc in etapa initiala, in urma consultatiei.

 

 

Cat costa un tratament cu aparat dentar?

Un tratament cu aparat dentar incepe de la 4500 Euro pentru un caz de dificultate medie. La fel ca la implanturi dentare sau fatete, atat durata cat si costul unui tratament ortodontic scaleaza in functie de complexitate. Complexitatea dicteaza optiunile in materie de tip de aparat (Bracketi metalici, ceramici, invisalign etc) iar asta se stabileste in urma consultatiei. Toate solutiile sunt integrate (sincronizate si planificate in raport cu celelalte proceduri cand e cazul) si individualizate.

 

   

Planuiesc sa calatoresc. Nu locuiesc in Romania. Care sunt regulile in contextul COVID 19 ?

Pentru pacienti care vin din afara tarii, aveti doua variante momentan, pentru a fi scutiti de carantinare. 1. Dovada unui vaccin ( 10 zile de la a doua doza ) 2. Test PCR Negativ dintr-o tara care nu e in zona rosie. ( de verificat la momemntul deplasarii )

Echipa noastra logistica va poate ajuta cu rezervari, transferuri, zboruri sau rezervarea testelor. Detalii aici

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Maria Măcărescu

Coordonator de tratament

+4 0726 274 426

maria.macarescu@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.