Preturi | Dentcof

Cat costa un zambet nou?

Fiecare tratament este individualizat pentru problemele specifice și indicațiile de tratament. Costul unui tratament va varia în funcție de 2 factori: numărul de dinți restaurați și complexitatea.

Gradul de complexitate poate varia destul de mult de la caz la caz. Exemple de probleme care pot face cazul mai complex sunt: corecții gingivale, dintii sau gingii inchise la culoare, probleme functionale (muscatura, dureri de cap, bruxism), Infectii etc. Toate cele de mai sus sunt probleme care pot fi gestionate. Cu toate acestea, ele vor adăuga întotdeauna timp și costuri unui tratament, datorită procedurilor suplimentare care sunt necesare pentru un rezultat optim.

Toate soluțiile sunt integrate (sincronizate și planificate cu alte proceduri precum implanturi sau restaurări viitoare) și extrem de individualizate. Pentru a avea o evaluare corectă a tratamentului și a procedurilor necesare restabilirii sănătății, funcției și bineînțeles esteticii este necesară o consultație inițială.

 

Știu toate costurile tratamentului de la început?

Da. Toate costurile sunt prezentate în avans în timpul consultatiei. O consultație are două ședințe. Prima programare la care se colectează toate datele necesare (fotografii, scanari intra-orale, radiografii) costă 50 de euro.

Veți obține investigațiile reale sub forma unui pașaport digital și, în al doilea rând, veți primi interpretarea lor, prin maparea tuturor problemelor care trebuie rezolvate. Veți obține o imagine de ansamblu asupra stării dumneavoastră de sănătate, functie și estetica.

Datele pentru diagnostic și plan de tratament pot fi colectate la fața locului sau, dacă locuiți în străinătate, veți fi direcționat către un cabinet stomatologic din apropiere. Contactați-ne pentru mai multe informații referitoare la documentația necesară realizarii unui plan de tratament.

La a doua intalnire veti previzualiza un design de zambet, solutia la problemele tale. Acesta este detaliat sub forma unui plan de tratament care contine toate procedurile/costurile/durata si optiunile. Costul acestei etape este de 100 eur.

 

Eu nu locuiesc in Romania. Planuiesc sa calatoresc pentru tratament.

Pentru pacienții care vin din străinătate, echipa noastră vă va ajuta cu rezervări, transferuri, zboruri sau programarea testelor pcr. Mai multe informații despre subiect aici

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Programează un consult

+4 0373 808 103

contact@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.