Tratamente parodontale

Tratamentele parodontale sunt o suita de proceduri chirurgicale si non-chirurgicale menite sa refaca sanatatea si estetica gingiei si a osului. Aceste tratamente variaza in functie de cauza defectelor parodontale ( boala parodontala , trauma , trauma functionala etc ) si in marea majoritate a cazurilor sunt integrate intr-un plan de tratament complex care are ca scop eliminarea cauzelor inainte de a trata efectele.

Tratamentul bolii parodontale >
Alungirea coronara >
Grefele de tesut >

 

computer tomograf, digital, radiografie, planificare

Predictibilitate si longevitate

Predictibilitatea vine de la planificare. Cu tehnologia digitala, tomografia computerizata se pot simula factorii de risc, se evalueaza optiunile si alternativele, pentru a alege cea mai buna solutie de tratament pentru fiecare pacient. 

 

minim-invaziv, tratament individualizat, Alin Dinca

Solutii individualizate minim-invazive

Solutiile de tratament sunt indidualizate pentru fiecare caz, filozofia de tratament fiind una minim-invaziva, care sa respecte biologia existenta si sa obtinem rezultatul dorit cu minim de interventii. 

 

logistica, programare, KPG, Maria Macarescu, plan tratament

Suport logistic 24/7

De la primul contact, in Dentcof vei avea un KPG ( Key Patient Guide ) care se ocupa 24/7 de organizarea logistica a cazului tau. Fie ca e vorba de simple programari sau informatii, sau bilete de avion, rezervari la hotel, sau orice altceva, iti stam la dispozitie de la inceputul tratamentului pana la final, si oricand dupa finalizarea tratamentului. 

Asistenta logistica >

 

Inainte si dupa

Publicat: 30 11 2014 Revizuit: 08 08 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe