title

Tratamentul afectiunii parodontale

Sanatate si echilibru

Programează-te

Reprezinta o afectiune cronica si degenerativa care afecteaza tesuturile din jurul dintilor (gingie, os, ligamente). Tratamentele parodontale au scopul de a inlatura

cauzele afectiunii, si de stopa evolutia acesteia. Dupa tratarea cauzelor, focusul se muta pe tratamentul efectelor, prin diferite proceduri de reconstructie.

 

Cauze

Diferiti factori pot influenta aparitia afectiunii parodontale. Chiar daca bacteriile sunt principala cauza a problemelor parodontale, numerosi alti factori le pot inrautati. Acestia pot fi genetici, deprinsi (fumatul, igiena precara, alimentatie) sau dentari (infectii la nivelul radacinilor dintilor, lucrari vechi deteriorate).

Abordare sistematica

Diagnosticam intotdeauna cauza problemei si eliminam toti factorii care au cauzat afectiunea. Este posibil sa recomandam schimbari in stilul de viata, sa echilibram probleme de muscatura, tratament al dintilor afectati sau extratia celor care nu se mai pot restaura. Dupa acestea se incepe faza de reconstructie printr-o combinatie de Grefe de tesut, Implanturi Dentare si in cazuri severe gingie artificiala din ceramica. Citeste mai mult

 

Longevitate si predictabilitate

Predictabilitatea se obtine din planificare. Tehnologiilor digitale precum tomografiile computerizate si colaborare interdisciplinara ne permit sa determinam corect cauzele afectiunii si sa alegem cel mai eficient tratament pentru rezultate durabile.

Strategie minim-invaziva

Fiecare plan de tratament este personalizat pentru cerintele specifice ale fiecarui caz, respectand o strategie minim-invaziva, care are menirea de a prezerva biologia, de a atinge rezultatul scontat printr-un numar minim de proceduri.

   

Fatete pe dinti naturaliPunte fixa pe 6 implanturi

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Programează un consult

+4 0373 808 103

contact@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.