Implant dentar

Un implant dentar nu e "doar un implant". E sansa de a recupera sanatatea, structura si estetica pierduta. Si e o singura sansa. Fa-o sa conteze! In final, o sa vrei sa ai un zambet frumos, sa poti sa mananci normal si sa nu ai probleme in timp. Vei vrea dintii inapoi. Nimeni nu vrea implanturi dentare, toata lumea vrea dinti. Ca sa obtii dinti frumosi si sanatosi, trebuie sa intelegi ca implanturile dentare sunt o componenta a unor viitori dinti. Implanturile dentare servesc ca o infra-structura pentru un zambet si pentru sanatatea orala, acolo unde s-au pierdut dinti. In viziunea noastra, diagnosticul, planificarea, design-ul interventiei si integrarea implanturilor in arhitectura planului de tratament sunt cel putin la fel de importante ca si interventia chirurgicala in sine. Fiecare caz incepe cu un design ideal, din care rezulta ghidul chirurgical pentru pozitia ideala a implanturilor dentare. Astfel, interventia se transforma din a "insera un implant" in a "insera un implant in pozitia ideala".

Interventia de implant dentar >
Tipuri de implanturi dentare >
Instructiuni pre si post interventie
 >

investigatii, radiologie, medic, Florin Cofar, chirurgie

Fara drumuri suplimentare

Rezolva problema fara alte drumuri suplimentare, ai totul in acelasi loc, de la investigatii ( radiologie, computer-tomografie ), la planificare si design ( studio foto-video, scanner optic ), la bloc operator specializat si laborator dentar dedicat. In plus, totul se intampla intr-un sistem integrat, in care totul e bine coordonat si eficient, in care simti o viziune comuna si congruenta pe tot parcursul tratamentului. 

Sinus-lift >
Aditia osoasa >
Grefa gingivala >

 

Implant, computer-tomograf, digital,

Implanturi dentare ghidate digital

Un implant dentar este o radacina artificiala care sustine o viitoare coroana sau lucrare. Planificarea unui implant dentar incepe cu finalul, adica cu dintele viitor, virtual. In functie de pozitia ideala a acestuia, se alege implantul potrivit, dimensiunea potrivita si pozitia corecta. Asta iti da siguranta unui rezultat bun si predictibil, dinaintea interventiei. 

Ghiduri chirurgicale >    
Digital smile design >

programari, informatii, plan, KPG, Maria Macarescu

Suport logistic personalizat 24/7

De la primul contact, in Dentcof vei avea un KPG ( Key Patient Guide ) care se ocupa 24/7 de organizarea logistica a cazului tau. Fie ca e vorba de simple programari sau informatii, sau bilete de avion, rezervari la hotel, sau orice altceva, iti sta la dispozitie de la inceputul tratamentului pana la final, si oricand dupa finalizarea tratamentului. 

Asistenta logistica >

 

Curs

Paramount – Implant & Soft tissue

  Dentcof, Timisoara, 02 - 03 November 2018
  Locuri disponibile: 1 / 20
  Incepe in Indisponibil
  Course language: English

Curs

Experience 2018

  Dentcof, Timisoara, 11 - 12 October 2018
  Locuri disponibile: 11 / 12
  Incepe in Indisponibil
  Course language: English
Publicat: 11 06 2018

Intrebari frecvente

Ce presupun  implanturile dentare? Care sunt etapele interventiei?

Implanturile dentare presupun 3 etape. Prima etapa este consultatia si planificarea interventiei. A doua etapa este cea chirurgicala in care se insera in os implantul dentar. Ultima etapa este cea protetica in care un viitor dinte este fixat pe acel implant dentar. Interventia descrisa pe larg aici.

Ce indicatii si ce contraindicatii au implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt indicate atunci cand exista unul sau mai multi dinti lipsa. Contraindicatiile tin in principal de conditii sistemice cu grad de risc ( diverse afectiuni ex: diabet, osteoporoza etc.) Pe larg aici. 

Cum stiu daca am os suficient pentru implanturi dentare?

In cadrul consultatiei, se va efectua un CBCT ( computer-tomografie computerizata ) cu ajutorul careia, medicul poate determina cu exactitate cantitatea de os, si poate alege implantul potrivit pentru cazul d-voastra.

Ce se intampla daca nu am os suficient ?

Exista numeroase alternative de aditie osoasa, prin care se reconstruieste osul necesar pentru unul sau mai multe implanturi. Citeste mai multe aici.

Am nevoie de un implant dentar, dar nu stiu daca imi permit. Ce alternative am?

Costurile la un plan de tratament pot varia mult, de aceea va sfatuim sa faceti calculele dupa ce faceti o consultatie. Consultatia va determina exact ce investie e nevoie  sa faceti, iar platile pot fi esalonate, in functie de planul de tratament.

Am nevoie de implanturi dentare, dar nu sunt din Timisoara. Ce pot sa fac?

Peste 40% din pacientii nostri vin din alte orase sau tari. Prima vizita este deductibila din planul de tratament ( inclusiv zborul si cazarea ). Despre facilitatile logistice pe larg, click aici.

Ce tipuri de implanturi dentare sunt folosite la Dentcof?

Implanturile dentare folosite in mod curent la Dentcof sunt : MIS, Nobel Biocare, Megagen, Ankyloss. Informatii pe larg aici.

As vrea sa fac interventia la Dentcof, dar as vrea un alt tip de implanturi dentare decat cele din lista. Se poate?

Da. Medicul curant poate sa efectueze interventia cu orice tip de implant dentar cerut de pacient. 

Am pus un implant dentar in alta parte, si as vrea sa fac lucrarea finala la Dentcof. Se poate?

Da. E nevoie sa stim ce tip si ce dimensiune de implant dentar a fost folosit. Aceasta informatie o puteti lua de la medicul ce a facut interventia.

Ce pret are un implant dentar?

Incepand de la 400 euro, in functie de gradul de complexitate al cazului. Pentru o estimare exacta, puteti face o programare aici.

Inainte si dupa

Publicat: 05 03 2012 Revizuit: 09 08 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe