title

Implanturi dentare

Un nou inceput

Programează-te

Când toți dinții sunt pierduți sau nu se mai pot salva, all-on-x este o a doua sansa. Dentiția fixa de implant poate restabili atât estetica, cât și funcția care s-a pierdut. All-on-X înseamnă tot „ca în toți dinții restaurați” pe un numar x de implanturi. Aici avem un minim și un optim. Minimul este de 4 implanturi și, în general, 4 implanturi este opțiunea selectată doar când există o pierdere osoasă severă, pentru a evita reconstrucția extensivă a osului și a țesuturilor. Optimal este 6 (pentru maxilarul inferior) și 6 sau 8 pentru maxilarul superior. În general, nu se doreste un număr mai mare de implanturi, cu

excepția cazului în care, din cauza defectelor biologice, nu se poate obține o distribuție bună a implantului pentru a sprijini dentiția. Deci distribuția / poziția implanturilor este foarte importantă pentru obținerea celor mai bune rezultate. Este esential, dacă nu obligatoriu, ca implanturile să fie plasate folosind o intervenție chirurgicală ghidată. Planificarea este unul dintre factorii cheie ai acestor proceduri. În ceea ce privește protezele, all-on-x este o nișă pe cont propriu, în ceea ce privește materialele și protocoalele de restaurare. Este foarte sensibil din punct de vedere tehnic, astfel încât laboratorul este la fel de important pentru chirurg, când vine vorba de cele mai bune rezultate.

   

Ghidat, din toate punctele de vedere

Planificăm fiecare intervenție chirurgicală, la un nivel exagerat de detaliu. Suntem obsedați de precizie și control asupra fiecărui aspect, oricat de mic. Folosim ghiduri suprapuse și tehnici de planificare la a caror dezvoltare am contribuit. Acest mod de lucru, transformă un chirurg bun, într-unul supranatural. Deoarece prin chirurgie ghidata, chirurgul urmează întotdeauna un plan și are timp și atenție pentru detalii.

Expertiza de neegalat

Dentcof, a fost intotdauna un centru de inovare pentru unii dintre cei mai buni și mai talentati specialisti in domeniu atunci când vine vorba de implanturi dentare. Toate aceste minți strălucite și-au pus amprenta asupra echipei rezidente. Dar trecand peste cunostintele acumulate, expertiza consta in mentalitatea care ne leaga in cadrul clinicii. Una pe care o poti simti. Mentalitatea câștigătorului, cea pe care vrei sa o simti la chirurgul care te tratează.

 

Metalab: Turnul de control

Dacă chirurgul este pilotul, tehnicianul de laborator este turnul de control. Tehnicienii Metalab sunt cei care planifică, furnizează ghiduri și provizorii pentru operații și alaturi de chirurg in timpul procedurii. Ceea ce îi face speciali este că,

din momentul în care își termină micul dejun, până la finalul zilei de muncă, lucrează în mod obișnuit cu unii dintre cei mai buni chirurgi din lume. Ei sunt cei care il ajuta pe chirurg in efectuarea tratamentului la Dentcof.

 

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Programează un consult

+4 0373 808 103

contact@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.