Smile Design - Exprima mai mult | Dentcof
title

Smile Design

Exprima mai mult

Programează-te

Smile Design se refera la un singur lucru, identitate. Dintre toate zambete frumoase posibile, doar unul ti se potriveste, si ti s-a potrivit intotdeauna. Pentru a-l gasi, trebuie sa il raportam trasaturilor tale faciale, dorintelor tale, iar de cele mai multe ori, chiar si la ce ne comunici prin limbajul non-verbal.

Trasaturile facilale ne ghideaza sa proiectam conturul si armonia ideala a fiecarui zambet in parte. Odata ce avem cadrul viitorului zambet, ne bazam pe un algoritm avansat de cautare intr-o vasta baza de date de forme naturale, prin care generam compozitii unice. Simulam aceste compozitii inainte sa executam orice procedura.

Clinica Dentcof are o lunga traditie in domeniul Smile Design, fiind recunoscuta la nivel global ca un reper in industrie pe acest segment. Dentcof a servit ca un punct central de inovatie in tehnologii precum DSD, 3shape Smile Design, Smilecloud, si multe altele.

Designul zambetului nu este un lucru pe care trebuie sa il ceri, ci il primesti din start, atunci cand estetica este unul dintre scopurile tratamentului.

 

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Maria Măcărescu

Coordonator de tratament

+4 0726 274 426

maria.macarescu@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.