Coroane dentare ceramice. Naturalete si longevitate.

Coroanele dentare sunt folosite pentru a restaura functional si estetic dinti afectati structural sau pentru a proteza implanturi dentare. Coroanele dentare sunt fabricate din ceramica, si pot avea un schelet din metal, zirconiu, sau ceramica pura. In functie de caz, se alege cel mai bun tip de coroana, pentru a balansa estetica cu rezistenta. 

DSD, digital smile design, analiza, zambet

Design in raport cu trasaturile fetei

Zambetul este o trasatura a fetei, astfel, design-ul fiecarui dinte incepe cu analiza zambetului si a trasaturilor fetei. In functie de asta, se alege dimensiunea, proportia si forma ideala a fiecarui dinte. 

Digital smile design >

 
CAD-CAM, scaner, cerec, skyn, digital

Design natural cu tehnologie CAD-CAM. Amprenta optica.

Coroanele dentare sunt realizate cu ajutorul conceptului SKYN, care foloseste tehnologia CAD-CAM, pentru a copia forma si textura dintilor naturali.  Dentcof este unul din centrele pilot din lume, unde acest concept este dezvoltat si perfectionat.
Amprenta este optica, precisa si curata. Coroanele dentare fabricate cu acest concept fac ca fiecare zambet sa aiba naturalete pana in cele mai mici detalii si unicitate. 

Skyn-uri >
 

microscop, dentar, precizie, longevitate

Precizie. Longevitate

Atat medicii cat si tehnicienii folosesc magnificare pentru lucrari ( microscoape dentare si lupe ), asta face ca orice lucrare sa aiba un grad mare de precizie. In stomatologie, precizia se traduce in longevitate. Durata de viata a unei coroane cu standardul Dentcof este intre 12 si 20 de ani.

 

 
ceramica, cerec, freza

Ceramica superioara

Blocurile ceramice folosite la Dentcof au o saturatie superiora si o translucenta graduala, la fel ca si dintele natural.  Din aceste blocuri sunt frezati computerizat dintii, in baza unui design digital, care este de asemenea copiat din natura, dintr-o baza de date proprie de dinti si zambete naturale frumoase.

 

 
KPG, programare, logistica

Suport logistic personalizat 24/7

De la primul contact, in Dentcof vei avea un KPG ( Key Patient Guide ) care se ocupa 24/7 de organizarea logistica a cazului tau. Fie ca e vorba de simple programari sau informatii, sau bilete de avion, rezervari la hotel, sau orice altceva, iti stam la dispozitie de la inceputul tratamentului pana la final, si oricand dupa finalizarea tratamentului. 

Asistenta logistica >
Pentru diaspora > 

 

Publicat: 02 01 2010 Revizuit: 20 09 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe