title

Aparat dentar

Cea mai buna perioada pentru un tratament ortodontic

Programează-te

Este recomandat pentru tratarea probemelor legate de pozitia dintilor, muscatura incorecta, probleme articulare, si cel mai important, este unul dintre cele mai

eficiente mijloace folosite in estetica dentara, deoarece ofera perspectiva interventiei minim invazive in cazurile de reabilitari complexe. Citeste mai mult despre Alignere

 

Planificat sa dureze

Tratamentul ortodontic este planificat si pre-simulat in echilibru cu articulația temporomandibulară, cu muschii maxilari si cu miscarile specifice ale pacientului. Biomecanica este validata folosind radiografia 3D (CBCT), astfel, miscarile dintilor se planifica in functie de nivelul osului existent, reducandu-se efectele secundare. Planificarea atenta, luand in considerare toti acesti factori, rezulta in tratamente ortodontice precise si scurte ca durata de timp, dar si cu o rata mica de recidiva.

Strategia castigatoare: Munca in echipa

Majoritatea cazurilor pe care le tratam solicita abordari din diferite discipline. Dentcof se remarca prin puternica integrare multidisciplinara, incomparabila supraveghere a planificarii tratamentului, precum si prin urmarirea progresului cazurilor complexe.

 

Ortognata

 

Ancoraj scheletal

 

Incognito

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Maria Măcărescu

Coordonator de tratament

+4 0726 274 426

maria.macarescu@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.