Alungirea coronara

Alungirea coronara este o procedura micro-chirurgicala folosita deseori in reabilitarile estetice, pentru armonizarea contururilor gingivale. In functie de caz si de design, acest tip de interventie se poate efectua la unul sau mai multi dinti, si dureaza o singura sedinta. Rezultatul este imediat.

Design estetic si biologic

Design-ul noului zambet integreaza atat dintii cat si gingiile, pentru o armonie estetica. Pe langa estetica, urmarim ca si biologic sa avem conditii ideale pentru longevitate. Astfel integram o planificare dubla, folosind atat design-ul digital, cat si computer-tomografia, pentru a evalua si tesuturile de sub gingie ( radacina, os ). Astfel putem stii dinainte care este cea mai buna, predictibila si longeviva optiune in fiecare caz in parte, si putem obtine un echilibru intre estetica si biologie. 

Micro-chirurgie predictibila 

Interventia este planificata si simulata digital, inainte de a fi efectuata pe tesuturi. Asta face ca fiecare interventie sa fie un exercitiu repetat anterior. Asta ne asigura precizie si predictibilitate. 

Fara sensibilitate. Vindecare accelerata

Acest tip de interventie nu prezinta sensibilitate post-operatorie, pacientul isi reia activitatea imediat dupa, fara nici un fel de probleme. In plus, iti oferim un protocol de mantentanta care va grabi vindecarea.

 #alungireacoronara

                 Design digital si biologic. Micro-chirurgie predictibila. Fara sensibiliate. Vindecare accelerata.

    170 Euro

Publicat: 05 03 2013 Revizuit: 06 07 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe