title

Ghid chirurgical

Chirurgie stomatologica ghidata

Programeaza-te

Ghidurile

Ghidurile chirurgicale sunt utilizate pentru o siguranta si o precizie sporita in cazurile complexe care necesita tratamentul cu implanturi dentare. Ghidurile sunt printate 3D, conform planificarii digitale a chirurgiei, folosind un software specializat si radiografia 3D a pacientului. (computerul tomograf)

Planificarea si design-ul digital

Pentru un rezultat estetic ideal, design-ul final trebuie sa fie intotdeauna referinta pentru chirurgie. Design-ul si computerul tomograf al pacientului sunt compilate pentru a primi pozitia ideala a implanturilor dentare

 

Sigur si precis

Chirurgia ghidata este sigura si precisa. Ghidul chirurgical este recomandat in cazurile cu un nivel ridicat de dificultate, sau in cazurile complexe, pentru a minimiza riscurile si complicatiile.

Reducere semnificativa a traumei

Cand procedura insertiei implanturilor dentare se realizeaza cu ajutorul chirurgiei ghidate, chirurgia in sine este mai simpla, iar trauma este mai redusa, in special asupra tesuturilor moi. Astfel, obtinem o vindecare mai rapida, si un comfort sporit post operator.

   

Programeaza-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.