title

Ghid chirurgical

Chirurgie stomatologica ghidata

Programează-te

Ghidurile

Ghidurile chirurgicale sunt utilizate pentru o siguranta si o precizie sporita in cazurile complexe care necesita tratamentul cu implanturi dentare. Ghidurile sunt printate 3D, conform planificarii digitale a chirurgiei, folosind un software specializat si radiografia 3D a pacientului. (computerul tomograf)

Planificarea si design-ul digital

Pentru un rezultat estetic ideal, design-ul final trebuie sa fie intotdeauna referinta pentru chirurgie. Design-ul si computerul tomograf al pacientului sunt compilate pentru a primi pozitia ideala a implanturilor dentare

 

Sigur si precis

Chirurgia ghidata este sigura si precisa. Ghidul chirurgical este recomandat in cazurile cu un nivel ridicat de dificultate, sau in cazurile complexe, pentru a minimiza riscurile si complicatiile.

Reducere semnificativa a traumei

Cand procedura insertiei implanturilor dentare se realizeaza cu ajutorul chirurgiei ghidate, chirurgia in sine este mai simpla, iar trauma este mai redusa, in special asupra tesuturilor moi. Astfel, obtinem o vindecare mai rapida, si un comfort sporit post operator.

   

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Programează un consult

+4 0373 808 103

contact@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.