title

Eric Van Dooren

Programează-te

Eric Van Dooren este unul dintre cei mai buni specialisti din Europa in afectiuni periodontice, implantologice si protetica. A absolvit Universitatea din Leuven, Belgia in 1982. Este recunoscut mondial pentru tratamente ce combina periodontia, protetica si implantele dentare. Cazurile, articolele și cărțile sale au fost publicate în cooperare cu alți specialisti de seama: Dr. Nitzan Bichacho, Dr. Rafi Romano, Dr. Christian Coachman, Dr. Bernard Touati, Dr. Galip Gürel, Dr. Mauro Fradeani.

Este co-autor al cartii Arta zâmbetului, ce abordeaza subiecte complexe precum integrarea prostodontiei, ortodonției, parodontiei, tehnologiei dentare și chirurgiei plastice în tratamentul dentar estetic. Practica stomatologia in Anvers, Belgia unde a integrat si un centru de educatie pentru formarea tinerelor talente și profesioniști în domeniu. În calitate de profesor, colaborează cu universități din Belgia, Franța și, ocazional, SUA, Argentina și Brazilia.

Galerie cazuri

Programează-te

Contactati-ma in 48h

Contactati-ma in 24h

Am fost informat ca, pentru a raspunde solicitarii mele, Dentcof va prelucra datele personale de mai sus conform Politicii de confidentialitate .

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.

Programează un consult

+4 0373 808 103

contact@dentcof.ro

Raspundem la email in functie de importanta si urgenta. Incercam sa raspundem in 48h de la primirea oricarui mesaj.