Eric van Dooren

Eric Van Dooren 

Dr. Eric van Dooren a urmat cursurile Universitatii din Leuven, obtinand diploma in stomatologie in 1982.Este cunoscut ca si unul dintre medicii specialisti din Europa care combina cu succes chirurgia, protetica si implantologia. 

Cazurile, articolele si cartile lui au fost publicate in colaborare cu alti practicieni renumiti: Dr. Nitzan Bichacho, Dr. Rafi Romano, Dr. Christian Coachman, Dr. Bernard Touati, Dr. Galip Gürel, Dr. Mauro Fradeani.

Este co-autor al cartii: "Arta Zambetului: Integrarea proteticii, ortodontiei, chirurgiei, tehnicii dentare si chirurgiei plastice in Tratamentul estetic dentar".  

Este proprietarul unei clinici dentare in Antwerp, Belgia care incorporeaza un centru de cursuri. Aici se pregatesc tinere talente din stomatologia si tehnica dentara mondiala. 

Ca si profesor, colaboreaza pentru cursuri si prezentari cu universitati din Belgia, Franta si ocazional SUA, Argentina si Brazilia. In prezent tine cursuri internationale si practica stomatologia in clinica lui din Belgia.

Inainte si dupa

Publicat: 20 08 2015 Revizuit: 09 07 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe