Tipuri de implanturi dentare

Exista cateva mii de tipuri de implanturi dentare disponibile pe piata, si constant apar altele noi. Nu exista cel mai bun implant dentar, universal valabil pentru orice caz. Pentru fiecare caz in parte exista un implant care este mai bun decat altele. Modul in care selectam brandurile cu care lucram are in vedere urmatorul set de criterii:

Sisteme de implanturi dentare care au trecut proba timpului - Credem in lucrurile care au dovedit rezultate in timp, in 5, 10, 15 ani sau mai mult.
Sisteme de implanturi dentare cu logistica si calitate superioara - Sunt extrem de importante minutiozitatea si calitatea detaliilor la un sistem de implanturi. Un criteriu foarte important de selectie.
Raport pret calitate corect. Nu conteaza daca un implant dentar e mai scump, sau mai ieftin, ci daca raportul calitate-pret e unul corect. Vrem ca pacientii nostrii sa plateasca pentru valoare, si nu pentru brand, de aceea veti vedea in lista noastra si lideri de piata, si sisteme de implanturi noi.
Sistemul cel mai potrivit pentru fiecare caz in parte. Nu exista o pastila universala, si nici un sistem de implanturi dentare universal perfect. Exista in schimb sistemul, sau implantul dentar perfect pentru fiecare caz in parte. Si aici ne concentram sa facem o selectie ideala in planificarea cazului.

 

Mai jos aveti lista cu cele mai folosite tipuri de implanturi dentare la Dentcof

Ankyloss (Dentsply) - fabricate in Germania - www.dentsplyimplants.com

Megagen - fabricate in Koreea de Sud - www.megagen.co.uk

Mis - fabricate in Israel - numarul #4 mondial - www.mis-implants.com

Nobel Biocare - fabricate in Elvetia - Liderul mondial pe piata de implantologie. www.nobelbiocare.com

     #tipurideimplanturi 

                 Tipuri de implanturi dentare. Criterii de selectie. Implanturi cu care lucram.

Publicat: 02 02 2011 Revizuit: 20 09 2020
Cookies ne ajuta la livrarea serviciilor. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Mai multe